De traditionele saus die je bij de viskraam naast je kibbeling of lekkerbekje geserveerd krijgt, is remouladesaus. Nu kun je thuis net zo van gepaneerde vis genieten als wanneer je deze saus bij de viskraam om de hoek zou krijgen. Men haalt ravigotte en remoulade vaak door elkaar, maar deze sauzen zijn niet hetzelfde. Ravigotte is een vinaigrette op basis van olie en azijn en remouladesaus is op basis van mayonaise. Gepaneerde vis combineert dan ook het beste met remouladesaus.
Omdat het aanbod dagelijks wisselt zijn prijzen niet vermeld. Indien u vragen heeft of informatie wenst van deze site of van Vishandel Fieret, bezoek onze verkoopwagen, mail ons of neem tijdens openingstijden telefonisch contact op.
Vishandel Fieret
Marconistraat 25
3771 AM, Barneveld
0342491427
06 53162622
KvK 09030886
Maandag | Wekerom | Het Witte Paard | 11:30-17:45 |
Dinsdag | Scherpenzeel | Plein 1940 | 09:00-17:45 |
Woensdag | Scherpenzeel | Plein 1940 | 14:30-17:45 |
Donderdag | Barneveld | Gowthorpeplein | 08:00-13:00 |
Vrijdag | Ederveen | Marktgebouw | 08:00-17:45 |
Zaterdag | Scherpenzeel | Plein 1940 | 08:00-17:45 |