Vis leent zich prima voor fondue. Bereiden is op twee manieren mogelijk: in plantaardige olie en in bouillon. Voor beide manieren kun je het beste stevige vissoorten, zoals kabeljauw, zalm, tarbot, zeeduivel en zeewolf gebruiken. Ook grote garnalen en mosselen zijn heel smaakvol. Houd wel rekening met de verschillen in olie- en bouillonbereiding.
Bron: Nederlands Visbureau
Vishandel Fieret
Marconistraat 25
3771 AM, Barneveld
0342491427
06 53162622
KvK 09030886
Maandag | Wekerom | Het Witte Paard | 11:30-17:45 |
Dinsdag | Scherpenzeel | Plein 1940 | 09:00-17:45 |
Woensdag | Scherpenzeel | Plein 1940 | 14:30-17:45 |
Donderdag | Barneveld | Gowthorpeplein | 08:00-13:00 |
Vrijdag | Ederveen | Marktgebouw | 08:00-17:45 |
Zaterdag | Scherpenzeel | Plein 1940 | 08:00-17:45 |